miercuri, 19 septembrie 2007

Rubrica de sport

de Epaminonda

Iata ca la scurta vreme dupa ce un antrenor foarte varza a inlocuit unul varza, situatia este pe cale sa se schimbe la Steaua. Si anume antrenorul varza sa ii ia locul celui foarte varza. Despre petardele de transferuri vom vorbi cu alta ocazie.

Hagi, mare jucator, praf ca antrenor. Cateva sabloane de declaratii, precum "Noi suntem Steaua...Noi jucam mereu la victorie... Pentru Steaua nu exista locul 2.... Suntem puternici si vom deveni si mai puternici", dublate de declaratiile de dupa meciuri: "Am jucat bine... In timp vom deveni puternici" sperie adversarii mai putin decat se sperie pisicile de artificiile de dupa calificarea lui Dinamo in Champions League.
Astept declaratiile "Am jucat bine dar nu am tras la poarta"

Ce antrenor cu nume accepta ca patronul sa-i faca echipa? Ancelotti....
Un schimb Hagi-Ancelotti si cateva schimburi de jucatori ar fi binevenite pana la un anumit punct. Pana la acel punct cand Berlusconi ii va spune Regelui sa inceapa cu Badoi titular, caci Kaka nu este de Milan, nu e dorit nici de Steaua si va ajunge la Gloria Buzau. Sau pana la punctul in care Becali va tuna ca Inzaghi nu are valoare de Steaua, ca sta prea mult la pomana si ca Ancelotti trebuie sa inceapa cu Surdu in atac.
Ancelotti va fi inlocuit de Olaroiu, care va trece la un sistem ofensiv, cu 7 fundasi, doi mijlocasi la inchidere si un mijlocas central, care, cand jocul o va cere si adversarul va fi in inferioritate numerica, va juca si pe post de atacant.
Tactica este simpla:
Contraatac: daca jucatorul scapa singur cu portarul, se intoarce in propria jumatate de teren si suteaza, pentru a nu lasa defensiva descoperita la urmatorul atac al adversarilor.
Corner: se executa direct pe poarta sau pana in propriul careu, de unde un jucator suteaza.

Niciun comentariu: