miercuri, 5 septembrie 2007

Cronica meciului

de Epaminonda

Duminica seara a avut loc in Bucuresti un meci de binefacere intre o selectionata formata din prietenii lui Zicu si una alcatuita din starurile fotbalului mondial. Fondurile obtinute urmeaza sa fie donate pentru construirea unui stadion de 70.000 de locuri in comuna Spermezeu. Meciul s-a disputat pe faimoasa arena a echipei Dinamo, ce nu a fost omologata pentru meciuri din UEFA Champions League din simplul motiv ca Dinamo nu va juca vreodata in Champions League. In perioada in care a jucat (pardon, a fost legitimat, ca de jucat nu prea a jucat) la Inter Milano, Zicu a cunoscut numeroase staruri ale fotbalului mondial.
In tribunele arenei sunt in jur de 700 de suporteri dinamovisti, restul de 3 fiind plecati in Piata Universitatii pentru a sarbatori o noua ratare in Champions League. La pauza, suporterii dinamovisti si-au adus aminte ca erau supranumiti spartani, motiv pentru care au ramas 300.
Iata filmul meciului:

Se aude fluierul de inceput. Niculescu nu-l aude si continua sa cante imnul, in timp ce adversarii ataca dezlantuit.
Min3: Meciul este intrerupt din cauza unui plug tras de doi boi care intra pe teren. Taranul se scuza si iese in aplauzele spectatorilor
Min5: Banel Nicolita este la un pas sa-si treaca numele pe lista marcatorilor, însa Lobont se opune.
Min10:Mingea ajunge pentru a doua oara la echipa lui Zicu, dar meciul este intrerupt din nou. Acelasi taran apare cu un tractor cu plug si se scuza ca mai devreme venise doar cu boii, neavand bani de tractor.
Min12:Ronaldo ridica publicul in picioare. Nu cu vreo faza spectaculoasa, ci pentru a-si face loc pana la scaunul lui.
Min14:Ganea ia mingea si o asaza la punctul cu var. Din pacate, ia galben pentru hent, întrucât nu se dictase niciun penalty. Dupa ce arata cartonasul, arbitrul are nevoie de ingrijiri medicale.
Min17: Incurajat de prezenta scouterilor de la Sloga Jugomagnat si de la echipe din Sri Lanka, Somalia, Vietnam si Laos, Chivu executa senzational o lovitura libera.
Min27: Arbitrul cere întreruperea meciului din cauza unui obiect stralucitor aflat în tribuna. Mititelu îsi da jos ochelarii de soare si partida se reia.
Min35: Mutu isi stinge tigara si trece la liniile albe de pe marginea terenului. Arbitrul asistent ii explica ca ala e var, chiar daca seamana cu altceva.
Min41: Chivu ajunge la un acord verbal cu Real Madrid, dupa cum relateaza ziarul As.
Min44: Pauza. Dupa 15 minute, romanii ies de la cabine, in timp ce adversarii abia intra, din cauza faptului ca stadionul Dinamo dispune de un singur vestiar.
Min46: Meciul se reia. Intra Coman în locul lui Lobont. Copos striga la Coman ca îi mareste contractul de la o foaie A4 la o foaie A3.
Min50: Meciul este intrerupt intrucat un buldozer si un escavator apar, dorind sa continue constructia pasajului Basarab. Zicu le explica inginerilor ca pasajul trece pe langa stadionul Giulesti, nu pe langa Dinamo. Jocul se reia pe partea neafectata de senile.
Min78: Zicu isi dribleaza fiecare adversar de doua ori, ramane singur cu poarta goala, dar trage peste.
Min 79: Dintr-o deviere nefericita, mingea ajunge la Kaka, care, cu o executie demna de numele sau, nimereste salonul VII de la Spitalul Floreasca.
Min82: Cristiano Ronaldo inscrie pe langa Coman, care discuta cu Copos prelungirea contractului la 3m.
Min85: Aut pentru romani, din propria jumatate de teren, fara rezultate pe tabela de marcaj.
Min90: Meciul se incheie, 1-0 pentru selectionata stelelor lumii.

2 comentarii:

cesc spunea...

ah ai uitat.....chivu a refuzat transferul la inter pt ca intrat pe fir si FC Astana, al carei patron tocmai a cumparat Rompetrol

bex spunea...

ba hahalero, da pe gerrard de ce nu l-a chemat zicu? ce zdreanta..