marți, 21 iulie 2009

adevarata geneza

Rucnalup cu Nadia Comaneci

Basm romanesc cules de Petre Inspiratul

Eram prin vama cu spartwl, si intamplarile au facut sa ma lase singur mai multe ore cu un prost, desi stia ca o sa ma enervez. In fine, am scris in basm.

Era vreodata ca niciodata, ca daca nar fi ar aparea la OTV, un anparat cu 3 fete. Toate tinere economiste ( au dat la ASE si au intrat si la buget - mare realizare, presa nu a mai contenit cu laudele) si aratoase, ca deh unde ai mai vazut tu fete de imparat urate (la Base poate, unai europarlamentara si sazicem ca merge ,da ailalta …. ). Si ce ii vine intr o zi imparatului nostru (se zvoneste ca dupa o intalnire cu bolnavul ala de Berlusconi), ce idee ii vine? Convoaca tot familionul si le pune celor trei fete urmatoarea intrebare : « Cat de mult ma iubiti, daca e? »

Dupa cateva proteste de tipul « Tati, da la ASE e grila :( , nui cu dastea “ cele trei raspund: Cea mare “ca mierea”, cea mijlocie “ca zaharul”, ce mica…. “ca rucnalup”. Desigur, imparatul a fost impresionat de primele doua, dar raspunsul dat de Guvide- (asa o chema, lumea crede ca e un nume asiatic ce inseamna “bunatate, inteligenta, sau ceva”, dar de fapt era cretin ala de la nastere , trebuia sa o cheme Livia) -raspunsul dat l-a panicat rau gen, si a trimis o la tara, iar alelalte doua s au bucurat, ca ca nu o prea aveau la inima de cand trecuse la macroeconomie, sau ceva .

Nestiind ce sa faca, fata cea mica se duce si se angajeaza la Berlusconi, alt imparat. Servindu-l foarte bine si aratandui care e treaba cu rucnalup, pana la urma Berlusconi hotaraste sa o marite cu fiul sau, printul Marcio Amoroso, care se amorezase de ea.

La nunta a fost invitat primul imparat, care intre timp aflase si el care e treaba. Mezina isi recunoscu fapta si le povesti tuturor mesenilor intamplarea pe care o traise.Tatal sau dandu-si seama de greseala facuta,ii ceru iertare ficei, spuse “TSAA” si nunta avu loc cu si mai mare bucurie si veselie

Niciun comentariu: